Agora Kontich
Kontich - Agora

Uw groothandel voor dagverse snijbloemen, planten en benodigdheden. Onze cash & carry's zijn exclusief geopend voor floristen en tuincentra.

Keizershoek 312
2550 Kontich

03 450 85 00
03 457 20 51
     

Binnen planten, buiten planten, bloemen en decoratieve groenmaterialen

Over Agora


Wie zijn we en wat doen we?

Agora is een groothandel in bloemen, planten en accessoires uitsluitend voor professionele bloemisten en tuincentra.

Als groothandel in bloemen en planten bieden wij onze klanten alles onder 1 dak: dagverse snijbloemen en groenmaterialen, een ruime keuze aan binnen- en buitenplanten en alles van basisbenodigdheden tot de laatste nieuwe trends in decoratie

Als professioneel bloemist of tuincentra vindt u zeker en vast wat u zoekt! 

Welke vestigingen heeft Agora nu?

Na de hoofdzetel, die ondertussen gevestigd is in Kontich, zijn er in België ook filialen in Brussel, Herk-de-Stad, Luik, Nijvel en Roeselare.

In Frankrijk heeft de Agora Group ondertussen 20 verkoopfilialen, met name in Angers, Avignon, Biarritz, Bordeaux, Caen, Clermont-Ferrand, Hyères, Carvin, Limoges, Lyon, Montpellier, Mulhouse, Nancy, Orléans, Parijs, Rouen, Straatsburg Min, Straatsburg Sud, Toulouse Min en Toulouse St Jory.


De klant centraal

Agora onderscheidt zich door de lange openingsuren, een vlotte bereikbaarheid, een overdekte parking in de meeste filialen en een dynamisch en klantgericht verkoopsteam, alsook door eigen aankopers die altijd op zoek gaan naar de nieuwste producten!

 

Op zoek naar bloemen, planten of decoratie voor uw bloemenwinkel of tuincentrum? Kom zeker eens langs bij Agora, de groothandel in bloemen en platen bij uitstek! 

Map

 Bereken route
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten